Toaletare copaci, arbori si arbusti in Bucuresti si Ilfov.

toaletare copaci, indepartare ramuri uscate, taiere copaci uscati, definire coroana copaci, toaletare pom, curatare copaci

Toaletare copaci

Doborarea arborilor uscati, inclinati excesiv si periculosi, reducerea coroanei, taierea crengilor uscate, curatarea ramurilor si toaletarea copacilor este facuta de echipa My Garden, specializati in taieri, fasonari, toaletari si doborari de pomi, prin taierea ramurilor si trunchiurilor pe segmente si coborarea in corzi a crengilor periculoase si portiunilor de ramuri taiate.
 
Serviciile noastre de toaletare a pomilor incep dupa obtinerea aprobarilor, tarifele / preturile de doborare, taiere, fasonare si toaletare a copacilor fiind in functie de amplasamentul arborilor, dificultatea taierilor, numarul de ramuri si crengi care se taie in cursul  lucrarilor de taiere toaletare, gradul de pericol si de urgenta lucrarilor. 

Evacuare resturi lemnoase

Evacuarea materialelor lemnoase, crengi, resturi si lemne rezultate din taierea pomilor, maruntirea ramurilor taiate, extragerea cioturilor si a buturugilor ramase dupa lucrarile de doborare, taiere sau toaletare a arborilor, se executa la tarife / preturi separate. 
 
In mediul urban se executa taieri partiale de intretinere a arborilor, taieri de regenerare a arborilor si doborari de arbori (in cazurile cand nu exista alta alternativa).

Defrisari arbori

Taierile definitive (doborarea arborilor) se executa fragmentat, pe portiuni de crengi sau de trunchi, in mod dirijat si se aplica arborilor in stare fiziologica puternic degradata, arborilor scorburosi, arborilor cu varsta inaintata si grad ridicat de uscare a crengilor, arborilor inclinati care nu prezinta semne de reechilibrare, arbori care prezinta pericol de prabusire si arborilor care afecteaza retelele edilitare.

Toaletare copaci pentru intretinere

Taierile de intretinere ale arborilor se aplica la intervale regulate de timp (5-10 ani)  la speciile de arbori foiosi si in cazuri limitate la conifere (arbori rasinosi).
 
Taierile si toaletarile de intretinere ale arborilor pot fi taieri de curatare, care au ca scop eliminarea ramurilor uscate, a ramurilor aglomerate, a lastarilor lacomi si a crengilor rupte, apoi pot fi taieri de regenerare, care urmaresc reactivarea cresterii arborilor si reintinerirea coroanei si mai pot fi taieri de inaltare a coroanei arborilor, care constau in taierea periodica a ramurilor de la baza trunchiului arborilor pe o inaltime de 6-12 metri de la sol.

Esti in pana de idei? Vezi aici o colectie cu cele mai frumoase idei de amenajare ale gradinii tale.