Iluminat gradina, iluminat ambiental curte, iluminat decorativ exterior. Lumini inteligente. Lumina ambientala curte si gradina. Servicii de iluminat curte si gradina.

iluminat ambiental, iluminat curte, iluminat decorativ exterior, iluminat gradini, iluminat inteligent, lumina ambientala curte, lumina ambientala gradina, lumini de gradina, servicii iluminat curte, servicii iluminat gradina

Iluminat gradina in scop decorativ

Cauti solutii de iluminat pentru amenajarea ta? Afla ca acestea reprezinta cea mai buna idee atunci cand vine vorba de amenajari exterioare, amenajari gradini si spatii verzi

De ce? Efectul luminos ambiental difuz sau efectul de spot luminos pentru o anumita zona din amenajarea gradinii sau curtii tale fac designul spatiului tau verde unul complet.

Vremea buna a venit, în sfarsit, așa ca acum este momentul sa finalizezi proiectul de amenajare a gradinii tale.

Unul dintre elementele cheie ale designului gradinii este iluminatul exterior.

Fie ca alegi lampi solare sau lampi electrice, impreuna vom gandi in detaliu fiecare aspect ce tine de luminile de gradina din amenajarea ta.

Acum apar intrebarile: “Cum le amplasez?” “Unde le amplasez?”, etc.

Daca ai ramas in pana de idei, vezi aici idei de amenajare ale spatiilor verzi care te vor lasa fara cuvinte.

Lumina ambientala, confortabila si esentiala, te ajuta sa profiti la maximum de gradina ta. Contacteaza-ne si hai sa facem planul iluminatului exterior al gradinii tale!

O schemă de iluminare exterioară reușită trebuie bine planificată. Iata un mic ghid care te poate ajuta.

In primul rand, gaseste locurile unde iluminarea nocturnă este obligatorie, cum ar fi de exemplu caile de acces si aleile.

Pentru o amenajare de efect, foloseste elemente de decor. Ca sa dea un plus de valoare, acestea trebuie sa fie puse in valoare cu lumina potrivita.

Totodata, trebuie sa te gandesti ce tip de corpuri de iluminat vei folosi: lămpi, spoturi sau proiectoare. Fiecare dintre acestea au un efect luminos diferit.

Nu in ultimul rand, in functie de buget, alege tipul de energie utilizat de acestea: energie din retea, cu acumulatori sau energie solară.