alei gradina, alee tranzit, alei servitute, alei promenada, alee curte, alee acces

My Garden – din pasiune pentru natura

O gradina frumoasa nu este doar un moft, cu siguranta. Este, fara a spune cuvinte prea mari, o piatra de rezistenta pentru o familie fericita.

Copiii nostri merita un mediu sanatos in care sa creasca si sa se dezvolte, in care sa inteleaga importanta naturii si sa invete, inca de timpuriu sa o protejeze, sa o iubeasca, sa o ingrijeasca si sa o descopere pas cu pas.

Vezi serviciile

Servicii personalizate

Fie ca iti doresti sa schimbi total infatisarea gradinii tale prin montarea de rulouri de gazon, fie ca ai nevoie de intretinerea gazonului deja existent, noi te ajutam cu tot ce tine de asta!

Suntem o echipa profesionista si dinamica care vine in sprijinul clientilor sai cu servicii dintre cele mai diversificate, de la pregatirea terenului in vederea insamantarii sau montaj rulouri gazon pana la: tuns gazon, scarificare gazon, erbicidat, fertilizare gazon si lista se poate extinde in functie de nevoile clientilor nostri.

Pentru ca stim ca orice client este diferit si orice spatiu verde deopotriva, planurile noastre sunt personalizate astfel incat sa se adapteze oricaror criterii, dorinte si nevoi.

Vezi serviciile

My Garden – Pentru ca iubim natura

Am inteles utilitatea naturii si am descoperit frumusetea spatiilor verzi si vrem sa transmitem mai departe iubirea noastra pentru acestea.

Avand in vedere ca am traversat o perioada dificila, ce inca nu pare sa ajunga aproape de final, ne vedem indreptatiti sa spunem ca oricine are dreptul sa se bucure de o gradina frumoasa.

Oricine are dreptul sa se bucure de spatii verzi imbinate armonios cu terase si pardoseli deck wpc.

Echipa My Garden face ca statul acasa sa nu mai fie privit ca o povara ci sa inspire liniste, armonie, fericire.

Vezi serviciile

Daca ti-am starnit interesul si vrei sa ne cunosti, acestia suntem noi!

Valentin
Amenajare

Nicoleta
Proiectare

Marian
Amenajare

Tatiana
Design

Nu mai sta pe ganduri!

E momentul pentru schimbarea mult asteptata. Da-ne un telefon!